• Subcribe to Our RSS Feed

Ce înseamnă Roxana Babenco pentru internet

Dec 28, 2013 by     No Comments    Posted under: Cloaca internetului

Ştiţi cine e Roxana Babenco? Dacă da, săriţi peste paragraful acesta. Roxana e o elevă de 15 ani din Constanţa, fiică de judecător, care după un bal al bobocilor a chemat 6 flăcăi la ea acasă şi a încis o petrecere cu sex, drugs însă nu suntem siguri dacă şi cu rock n roll. Unul dintre crăişori s-a apucat să filmeze orgia şi a mai făcut şi gestul de a numele tuturor persoanelor prezente. După ce 1511241_1441417599409672_670745469_nvideourile au ajuns pe internet(le găsiţi voi că un n-am chef să ma închidă), Roxănica a depus plângere la Poliţie pentru viol. De aici a pornit nebunia.

Babenco facts

Fata asta a stârnit o întreagă isterie pe internet(mai ales că videourile încă există), iar glumele nu au contenit să apară, practic cifra 5 s-a transformat în Babenco. Am strâns câteva linkuri utile pentru a explica ce înseamnă Roxana Babenco pentru internet:

- Un grup de facebook cu peste 7400 de membri intitulat ROXANA BABENCO, acolo se strâng cam toate materialele cu privire la ea. E populat de copii dar sunt şi dume bune.

- 20 de pagini de facebook dedicate ei. Pagina cu cele mai multe likeuri e un fan made şi numara puţin peste 8 400 de aprecieri. La mare distanţă vine pagina oficială(cică) a Roxanei Babenco cu 1 400 de likeuri.

- o pagină dedicată unuia dintre partenerii Roxanei cu o creştere de 2000 likeuri în prima zi, Pletosu‘.

- clipuri şi parodii pe youtube:

  • - De ce eşti fan Roxana Babenco? link
  • - Roxana Babenco şi ”prietenii” săi  link
  • - Ce crede Hitler despre Roxana Babenco? link

- loc asigurat în bancurile contemporane româneşti. - zeci de poezii pe facebook.

- subiect principal de discuţie pt vloggeri precum Zmenta, Vlad Coste ş.a.

Babenco in the mix

Cu vocile din filmuleţele cu Roxana Babenco s-au făcut chiar şi câteva remixuri pe Soundcloud, audiţie plăcută:

 

Post scris in 27 decembrie 2013.

Later edit: s-au scos filmuleţele cu ea de pe net, cică

Comments

comments

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>